Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Εκτος της οικονομιας υπαρχει και η Πατριδα!






του Ταξιαρχου ε.α. Στεργιου Σμυρλη
Το θέμα που απασχολεί όλους είναι η οικονομία. Το θέμα όμως που θα σας μιλήσω έχει σχέση με σενάρια συνομωσιολογίας σε συνδυασμό βέβαια με τις εξελίξεις που γίνονται στις Ένοπλες Δυνάμεις.
 Είναι γεγονός ότι φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Κάθε λεπτό που περνά ο κατοχικός βρόχος της Τρόικας σφίγγει γύρω από τον λαιμό μας.
Αυριο θα εορτάσουμε το έπος του 1940, αλλά δεν γνωρίζω αν θα είναι Εθνική γιορτή ή μνημόσυνο.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου ολοκληρώνει την τελευταία πράξη του δράματος, την σταύρωση ενός Λαού, το ξεπούλημα – διαμελισμό μιας ανεξάρτητης χώρας και το μαρασμό -ξενιτεμό του φυτωρίου ενός Έθνους, των παιδιών μας.
Η κατοχική κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου υλοποιεί τις «προφητείες» της κ. Μπενάκη, χωρίς προσχήματα, με «θηριώδη βιασύνη και ωμότητα».
Οι αντιστάσεις του κράτους, που είναι  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα πολιτικά Κόμματα της αντιπολίτευσης,  η Δικαιοσύνη, η  Ακαδημαϊκή και πανεπιστημιακή κοινότητα, τα ΜΜΕ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις  δεν λειτουργούν ή λειτουργούν προδοτικά, αγνοώντας και κουρελιάζοντας  το Σύνταγμα.
Ο Λαός γονάτισε, το μεροκάματο έγινε Βαλκανικό, τα εργασιακά του δικαιώματα ξανεμίσθηκαν και η ανεργία θερίζει ολόκληρη την Ελλάδα. Το κούρεμα των ομολόγων οδηγεί σε παρά πέρα ύφεση. Το ανοσοποιητικό σύστημα της κοινωνίας μας δεν λειτουργεί και αυτός ο Λαός μάλλον δεν θα αντιδράσει ούτε στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας ούτε στην αυτονόμηση περιοχών, όταν αυτές θα συνοδεύονται με επενδύσεις που θα φέρει ο μεγάλος αδελφός.

Ο Δήμαρχος της Αλεξανδρουπόλεως δήλωσε ότι η περιοχή του είναι αυτάρκης. Εγώ του απαντώ ότι σίγουρα δεν είσαι πατριώτης και ότι μου δίδει το δικαίωμα να σκεφθώ και άλλα πράγματα. Όπως και για κάποιον Νομάρχη στο Ανατολικό Αιγαίο που θα ήταν ευτυχής να ανοίξει παρτίδες με τους γείτονες, όταν οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας ήταν σε έξαρση.
Δύο μητροπολίτες Δωδεκανήσιοι κλήθηκαν από την τουρκική κυβέρνηση να λάβουν τουρκική υπηκοότητα. Είχε άδικο ο μακαριστός Χριστόδουλος που δεν ήθελε τις νέες χώρες;
Αν όμως οι βρικόλακες θέλουν και τη Νατοϊκή Ταξιαρχία, την Eurogedforπαρούσα στα δρώμενα της Ελλάδος, τι γίνεται;
Τότε θα πρέπει να δημιουργηθούν επεισόδια σαν και αυτά του 2008 και ακόμη χειρότερα.
Δόξα τω θεώ και εκατοντάδες ξένους μυστικούς πράκτορες έχουνε και τρομοκράτες έχουνε και κουκουλοφόρους  έχουνε και φανατικούς Ισλαμιστές έχουνε και πεινασμένους έχουμε και καλάσνικοφ έχουνε, δεν έχουνε τον Αλαβάνο αλλά έχουνε τον Καμίνη έχουνε τον Μπουτάρη.
Φίλες και Φίλοι, όσα πρόκειται από εδώ και πέρα να συμβούν δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έχουν λογική και τα γνωρίζουν όλα τα κόμματα.
Η Ελλάς έχει σχεδιασθεί να ξεπουληθεί και να διαιρεθεί, ο Καλλικράτης γι αυτό έγινε.
Είναι αστείο, όταν οι αναλυτές στα ξενοκίνητα Ελληνικά ΜΜΕ ομιλούν για συντάξεις μετά από είκοσι, τριάντα έτη. Από ποιο κράτος θα πάρουμε σύνταξη; Της Μακεδονίας, της Ηπείρου; Της Θράκης; Του Ανατολικού Αιγαίου;
Και η παλλαϊκή Άμυνα τι έγινε; Δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο πολιτικής επιστράτευσης; Πως θα σωθούμε από τα καλάσνικοφ;
Παλλαϊκή άμυνα δεν έχουμε και τα υφιστάμενα σχέδια αντιμετώπισης κρίσεων δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Εξ άλλου ο Βενιζέλος σαν υπουργός Άμυνας αφαίρεσε τον οπλισμό από τα ΤΕΑ.,
Δύο βασικώς είναι οι πυλώνες που συνθέτουν την διαπραγματευτική ικανότητα μια χώρας, η οικονομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Και για μεν την οικονομία τα πράγματα είναι γνωστά.
Ας δούμε τι συμβαίνει με τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι παρούσες Ένοπλες Δυνάμεις  ορκίσθηκαν και εξελίχθηκαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης
Με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ το 2009, Υπουργός Εθνικής ¨Αμυνας ανέλαβε ο κύριος Βενιζέλος, ό οποίος  έχοντας υπόψη τον Καλλικράτη, προσπάθησε να ανταγωνισθεί στο γκρέμισμα του κράτους τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας.
Έτσι ήλθε σε ρήξη με πολλούς ανώτατους αξιωματικούς που η αξιοπρέπεια τους δεν τους επέτρεψε να παραμείνουν στο σύστημα
Παράλληλα με το ξήλωμα Μονάδων στη περιοχή της Θράκης, Ηπείρου, Λαρίσης αποδυνάμωνε τα σύνορα.
Παράλογες διαταγές εξαναγκάζουν ανώτερους ικανούς αξιωματικούς σε παραίτηση, όπως τον Διοικητή της 34ηςΜ/Κ Ταξ
Τα οικονομικά μέτρα και η συμπεριφορά του Βενιζέλου ώθησαν χιλιάδες Στρατιωτικούς που είχαν τα κατά νόμο προβλεπόμενα χρόνια αποστρατείας να αποχαιρετήσουν το στράτευμα.
Ο αντικαταστάτης του, ο κύριος Μπεγλίτης, συνεχίζει ακάθεκτος το έργον του προκατόχου του. Μέχρι τέλους του μήνα καταργείται το ΑΣΣ και έτσι διαλύεται ηVΙΙΙΜΠ .
Πρακτικά ο ελληνικός στρατός δεν θα διαθέτει επιχειρησιακό Στρατηγείο αφού θεωρείται ως αδύνατο να διοικείται από το Δ΄ Σώμα Στρατού.
Η διαταγή του Μπεγλίτη ότι όποιος επιθυμεί να πηγαίνει απευθείας σε αυτόν, παρακάμπτοντας την ιεραρχία αποτελεί γενεσιουργό αιτία για τη  διάλυση των Ε.Δ και θα έπρεπε και οι τέσσαρες αρχηγοί να υποβάλουν την παραίτηση τους
Οι Ένοπλες Δυνάμεις κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης αισθάνθηκαν, την αδιαφορία, την εχθρότητα και την υποκρισία του Πολιτικού κόσμου. Οι Ηγεσίες του ΥΕΘΑ, πλην εξαιρέσεων, ήσαν ανεύθυνες, οξειδωμένες, μη πατριωτικές και ενίοτε διεφθαρμένες.
Είναι χαρακτηριστική η απουσία Στρατιωτικών στην Βουλή 
Η συνεχής αλλαγή του χρόνου θητείας των κληρωτών καταδεικνύει την έλλειψη συνέχειας και κοινής πολιτικής των Υπουργών και των συμβούλων τους.
Η περίπτωση των Ιμίων αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα έλλειψης επικοινωνίας μεταξύ της υπεροπτικής πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας
Κανείς υπουργός δεν είχε τη σοβαρότητα να σκεφθεί σε βάθος χρόνου το ανθρώπινο δυναμικό.
Τα τροχαία, τα ναρκωτικά,  την υπογεννητικότητα, τις  ψυχολογικές ασθένειες των νέων ,τους αντιρρησίες Συνειδήσεως, τους  λιποτάκτες εξωτερικού, τους κρινόμενους ανίκανους  που συνθέτουν  ένα απογοητευτικό στοιχείο για την Άμυνα της χώρας
Σε αυτούς αν προστεθούν οι οξειδωμένοι νέοι που γαλουχήθηκαν με ένα αντιστρατιωτικό πνεύμα, ή οι μαμάκες, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο αριθμός και η ποιότητα των κληρωτών καθημερινά φθίνει.

Η Υπερηφάνεια των Ε.Δ θίγεται όταν
Οι σημαίες καίγονται, οι Τούρκοι μας λοιδορούν, ο Λάλας καταδίδεται και όταν μετά από δέκα χρόνια φυλακής έρχεται στην Ελλάδα, η επίσημη Ελλάδα τον αγνοεί. Οι άνδρες του Λιμενικού δικάζονται, γιατί κάποιος προοδευτικός θεώρησε πολύ ρατσιστικό το τραγούδι τους.

Το αστείο είναι ότι ένας φοβισμένος Υπουργός Έθνικής Άμυνας ζητά από τους εν ενεργεία να κόψουν τον ομφάλιο λώρο που τους συνδέει με τους εν αποστρατεία αξιωματικούς

Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι αν οι Ένοπλες Δυνάμεις μ.εχρι σήμερα λειτουργούν είναι γιατί  τα στελέχη τους ακολουθούν εσωτερικούς κανονισμούς, όπου η πειθαρχία, η εκπαίδευση, η συνεχής αξιολόγηση και η αγάπη προς την Πατρίδα ανεβάζουν την επιχειρησιακή τους ικανότητα και δημιουργούν ομφάλιους λώρους που δεν αποκόπτονται ποτέ,
Για τον απλό πολίτη είναι αδιανόητο να καταλάβει πως μια μοίρα καταδρομών που πριν μία ώρα έχασε ένα αλεξιπτωτιστή, ξαναπέφτει για να μην μειωθεί το ηθικό της.

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία που από το 1950 μέχρι σήμερα θρηνεί 350 περίπου πιλότους, ανεδείχθη πρώτη στο ΝΑΤΟ

Το ερώτημα κύριε Βενιζέλε και κύριε Μπεγλίτη είναι, ποίοι νομίζετε ότι είσθε;
Επί Υπουργία σας κύριε Βενιζέλε η υπόθεση του ολοκαυτώματος του Διστόμου πήγε αρχείο.
Μία φορά προδότης πάντα προδότης.
Παραλάβατε ανεξάρτητη χώρα και νομίζετε ότι θα παραδώσετε καντόνια;
Μας πείσατε, δεν μπορείτε ούτε θέλετε να μας σώσετε, φύγετε.
 Βουλιάξατε την οικονομία δεν θα διαλύσετε το τελευταίο προπύργιο της Άμυνας μας,  τις Ενοπλες.Δυνάμεις.
Τι θα κάνετε με τη Τσαμουριά, με το όνομα της Μακεδονίας που τους το επιτρέψατε κάτω από το τραπέζι, με την Θράκη με κάποια νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που θέλουν οι Τούρκοι;
Με το Καστελόριζο:
Μας φορτώσατε και μία βόμβα 2,5  εκατομ ταλαίπωρους λαθρομετανάστες. Χρειαζόμαστε ένα Υπουργείο γι αυτούς
Εμείς εχουμε τη λύση, θα ενωθούμε θα βάλουμε κάποιον που θα μας κοιτά αντρίκια στα μάτια και θα είναι πατριώτης.
Μόνο η θετική αύρα και η αγάπη που θα εκπέμπει για τον ταλαίπωρο Έλληνα φτάνει. Κύριε πρωθυπουργέ ο Λαός σας ζήτησε ένα ποτήρι νερό και σεις τον βάλατε σε μια κάβα, τον μεθύσατε, μετά τον ξεβρακώσατε και τον παραδώσατε στο διεθνή χλευασμό. Η Ελληνική ιστορία ποτέ δεν κατέγραψε δε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσους πολλούς απάτριδες.

Έχουμε τα ξύλινα τοίχοι, τον απόδημο Ελληνισμό, αν χρειασθούμε έχουμε και άλλη λύση.    
Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτή η γη, ο αέρας, η θάλασσα είναι ποτισμένα με αίμα και θυσίες των παππούδων μας, των πατεράδων μας, ημών των ιδίων και των παιδιών μας. Για αυτή τη γη δεν υπάρχει τιμή. Για την εκποίηση της δεν φτάνει η συναίνεση των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα. Χρειάζεται παγκόσμιο δημοψήφισμα των απανταχού ανά τον κόσμο Ελλήνων.
Εμείς είμεθα βέβαιοι ότι μας χρωστάνε-δεν τους χρωστάμε. Δεν ζητάμε αποζημιώσεις για τη Μάχη του Μαραθώνα και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνος, ζητάμε όμως τα χρήματα για τα κατοχικά δάνεια, που μας πήραν και δεν μας τα επέστρεψαν, καθώς και για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις του τελευταίου Πολέμου, που ποτέ δεν μας εδόθησαν.
Το μνημόνιο είναι άκυρο, κίβδηλο όπως όλη αυτή η Κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Αυτή η γη είναι η μεγάλη αθάνατη μητέρα όλων μας, είναι η Ιθάκη που περιμένει τον κουρασμένο ξενιτεμένο Έλληνα Πατριώτη, να ξαποστάσει, να αντλήσει δύναμη για να συνεχίσει το αιώνιο ταξίδι του στην αναζήτηση του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.
Στέργιος

Μη πιστευεις! Ερεύνα                                                                                        triklopodia.com         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου