Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο Ελληνοτουρκική κόντρα


Καλά κάνουν και δεν θέλουν να βλέπουν τούρκικες σειρές και να αγοράζουν τούρκικα προϊόντα και αυτά που λες αν οι γερμανοί και οι ιταλοί ήρθαν εδώ...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_6925.html)

σαν κατακτητές δεν αντιλέγω , αλλά υπάρχει μια Τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις χώρες
1) Ιταλία και Γερμανία ΔΕΝ αμφισβητούν την εθνικά μας σύνορα
2) Ιταλία και Γερμανία ΔΕΝ κάνουν κάθε μέρα παραβιάσεις των Θαλάσσιων ή εναέριων χώρων
3) Στην Ιταλία και Γερμανία διδάσκουν αρχαία Ελληνικά και περισσότερο από ότι στην Ελλάδα , και αγαπούν την ιστορία μας . Ενώ στην Τουρκία λένε δεν έκαναν γενοκτονίες ούτε σε πόντιους ούτε σε Έλληνες (Ενώ την έχουν αναγνωρίσει πάρα πολλά κράτη)
4) Ούτε η Ιταλία ούτε η Γερμανία μας απειλούν με κάζους μπέλι (αιτία πολέμου) αν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα μου Νόμιμα δικαιούμαστε και έχει επιβεβαιωθεί και στο δικαστήριο της Χάγης.
5) Ούτε η Ιταλία ούτε η Γερμανία μας στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και σαν να μην έφανε αυτό η Τουρκία δεν δέχεται ναι πάρει πίσω όπως υποχρεούται από της διεθνείς κανόνες.
6) Ιταλοί και Γερμανοί δεν μας εμποδίζουν να εκμεταλλευτούμε το πετρέλαιο που υπάρχει στο αιγαίο αλλά τα φιλαράκια σου οι Τούρκοι
7) Δεν είναι Ιταλοί ή γερμανοί αυτοί του αμφισβητούν την οικονομική ζώνη του Καστελόριζου .
8) Οι Τούρκοι κάνουν εδώ και πολλά χρόνια γενοκτονίες στους κούρδους (αυτό δεν πρέπει να το ήξερες δεν το δείχνουν στης τούρκικες σειρές)
9) Οι Τούρκοι δεν έκαναν πόλεμο στην Κύπρο και τώρα κατέχουν την μισή ; Α ξέχασα , εσύ δεν είσαι ούτε Κύπριος που σου πήραν το βιός σου και σου ξεκλήρισαν την οικογένειά σου , ααα δεν είσαι ΟΥΤΕ Κούρδος οπότε χέστικες για τους άλλους , αρκεί να μην βάζουν πολλές διαφημίσεις στης τούρκικες σειρές , ααα δεν πρέπει να είσαι ΟΥΤΕ μικρασιάτης που έσφαξαν όλο σου το σόι , ξέρω ξέρω τα φιλαράκια σου οι Τουρκαλάδες δεν έκαναν τίποτα στην μικρά Ασία απλός έγινε ένας συνωστισμός στο λιμάνι , όπως πήγαν να γράψουν ομοϊδεάτες σου στα σχολικά βιβλία . Άσε! με να μαντέψω ΟΥΤΕ Πόντιος οπώτε καλά τους κάνανε και τους πόντιους εσύ να είσαι καλά και οι άλλοι να πάνε να ………. ΟΥΤΕ Κωνσταντινουπολήτης είσαι άρα δεν σου καταστρέψανε τον κόπο μια ζωής σε λίγες ώρες , δεν σου κάψανε το μαγαζί και δεν μένουν στο σπίτι σου τώρα Τούρκοι , αλλά τι σε νοιάζει ; LCD τηλεόραση να έχεις να βλέπεις τούρκικα και όλα καλά .
10) Α ξέρω ούτε σε νοιάζει αν ο γιός σου θα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδι θα παίρνει μια στάλα χρήματα γιατί ένας λόγος που η οικονομία της Ελλάδας πήγε είναι οι αμυντικοί εξοπλισμοί.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τους ανθρώπους που σκέπτονται μόνο τον εαυτό τους , δεν είναι ανιστόρητοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου