Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Φρουρός των φυλακών νεκρός σε τροχαίο



Σκοτώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του «καρφώθηκε» σε ΙΧ.
Συγκεκριμένα, τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι ένας 41χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Λάρισας, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο.
Πρόκειται για τον Αθανάσιο Σαλταγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3.45 το μεσημέρι, στο 1ο χλμ. της Ε.Ο. Λάρισας – Αθηνών, μπροστά από το καφέ «MIKEL».
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του με κατεύθυνση προς Αθήνα ενώ το ΙΧ, που οδηγούσε μία 21χρονη, κινούνταν προς Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά η νεαρή οδηγός επιχείρησε να στρίψει αριστερά, στο ύψος του «MIKEL», με αποτέλεσμα ο 41χρονος να μην προλάβει να φρενάρει και να «καρφωθεί» με τη μηχανή πάνω στο αυτοκίνητο.
Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, ο μοτοσικλετιστής υπέστη μοιραία τραύματα και κατέληξε επί τόπου ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γ.Ν.Λ. όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Η είδηση του θανάτου του βούλιαξε στο πένθος την κοινωνία των υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Λάρισας, όπου εργαζόταν, αλλά και τη συνοικία της Ν. Πολιτείας όπου ζούσε με τη σύζυγό του και τους δύο τους παιδιά.
Μάλιστα, προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να βαπτίσει το δεύτερο παιδί τους στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου