Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΊΜΙΑ 1996 σαν σήμερα 18 χρόνια μετά - Η θυσία των τριών αξιωματικών - Τιμούμε και δεν ξεχνούμε...

 


Ύστερα από 18 χρόνια, οι μνήμες παραμένουν ζωντανές! Ζωντανά παραμένουν και τα «καυτά» ερωτήματα για όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα, δίχως απαντήσεις ακόμα.

Η κοινή γνώμη αναρωτιέται τι συνέβη και κόπηκε το νήμα της ζωής τριών νεαρών και φερέλπιδων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.
 
Η ανατολή του 1996 βρήκε την Ελλάδα….

Συνάντηση ΠΟΑΣΥ με Π.Ο.Υ.Ε.Φ.


-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα 30 Ιανουαρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 800/8/5

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ομοσπονδία μας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις (εξαφάνιση Χριστόδουλου Ξηρού δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας, προσλήψεις ειδικών φρουρών, αλλαγή σωφρονιστικού κώδικα - «βραχιολάκια» κλπ) προγραμματίζει σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους των εργαζομένων σε υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης καθώς επίσης και με τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΘΚΕΠΙΧ Ίμια 30 Ιανουαρίου 1996: Στρατιωτικό πλεονέκτημα είχαμε.


Την 30η Ιανουαρίου του 1996 η κρίση στην περιοχή των Ιμίων έχει κορυφωθεί με ναυτικές δυνάμεις να έχουν αναπτυχθεί και από τις δύο χώρες. Ο συσχετισμός των πολεμικών πλοίων ήταν σαφώς υπέρ της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας.

Εφάπαξ στο Δημόσιο στις 24.000 ευρώ – Όλες οι αλλαγές και το “κούρεμα” που έρχεται

Εφάπαξ στο Δημόσιο στις 24.000 ευρώ – Όλες οι αλλαγές και το “κούρεμα” που έρχεται
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ- 15% με 20% η μείωση του εφάπαξ για τους υπαλλήλους του Δημοσίου

- Παγώνει η καταβολή εφάπαξ μέχρι να έρθει η νέα υπουργική απόφαση
- Ως και 20.000 μπορούν να πάρουν αναδρομικά οι ένστολοι
- Πάνω από 30% η μείωση για τους υπαλλήλους των τραπεζών

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σε τρεις μήνες πιλοτικά το «βραχιολάκι» των κρατουμένων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Σε επτά με οκτώ μήνες θα εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής επιτήρησης κρατουμένων (το λεγόμενο «βραχιολάκι»), ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ο κ. Αθανασίου…

Προσλήψεις 500 Ειδικών Φρουρών για την Ασφάλεια των Δικαστηρίων η' αλλιώς αλη μια ευκαιρία χαμένη


Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. επιβεβαιώνει την πληροφόρηση του για άμεση πρόσληψη Ειδικών Φρουρών, με το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘‘Βήμα της Κυριακής’’ όπου σε άρθρο της του Β Λαμπρόπουλου, την 26/1/2014 αναφέρεται πως:

Γεννιέται το Ελληνικό... FBI


Λέγεται ΥΔΟΕΑΤ. Χρόνια τώρα ακουγόταν η επιθυμία στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δημιουργία υπερ-υπηρεσίας στην οποία θα υπάγονται οι υπηρεσίες Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας, Οικονομικής Αστυνομίας, Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σκοπιανός βουλευτής είπε μέσα στην Ελληνική Βουλή τα Σκόπια, Μακεδονία και δεν μίλησε κανείς!

υ
Σκοπιανός βουλευτής είπε μέσα στην Ελληνική Βουλή τα Σκόπια, Μακεδονία και δεν μίλησε κανείς!


Σκοπιανός βουλευτής προκαλεί εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αποκαλεί τη χώρα του «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και τουΓιάννη Τραγάκη, και δεν αντέδρασε κανείς! Η μόνη που «έχασε τη μιλιά της» ήταν η μεταφράστρια.

Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια ζητούν οι εισαγγελείς

Με αφορμή την έκρηξη στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καλεί την πολιτεία να λάβει μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της χώρας.
Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος «διαπιστώνει…

Πειθαρχική δίωξη κατά των δυο εισαγγελέων που χορήγησαν άδειες στον Ξηρό


xristodoulos-xiros-5701

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δύο εισαγγελέων που συναίνεσαν να χορηγηθούν άδειες στον Χριστόδουλο Ξηρό παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, στον αντιεισαγγελέα.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ιλίρ Κούπα: “Σκοτώστε με, αλλά μην με παραδίδετε στην Ελλάδα”!





«Φυλακίστε με, σκοτώστ
ε με, αλλά μην με παραδίδετε στην Ελλάδα». Αυτή ήταν η φράση που είπε ο Ιλίρ Κούπα στους Αλβανούς αστυνομικούς, αμέσως μετά τη σύλληψή του, στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο των Τιράνων.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Αλβανική αστυνομία, ο Ιλίρ Κούπα, κινούνταν με ένα πολυτελές όχημα, το οποίο έφερε γαλλικές πινακίδες.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κομοτηνή: Έκανε διαρρήξεις με άδεια από τη φυλακή!

Ένας 29χρονος έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα για απόπειρα ληστείας, κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, έπαιρνε άδεια από τη φυλακή για να κάνει διαρρήξεις! Οι έρευνες της Ασφάλειας Κομοτηνής για τις εισβολές…

Επανέρχεται ο μισθός των ενστόλων στο 2012


Το μήνυμα να προχωρήσει άμεσα στην αναζήτηση των ισοδύναμων μέτρων που θα καλύψουν το πρόσθετο δημοσιονομικό κόστος από την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους μισθούς των ένστολων, εκπέμπει…

«Λαβράκι» έβγαλαν έλεγχοι στα κελιά των Φυλακών Τρικάλων


Φυλακές Τρικάλων
Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ και χθες  το πρωί, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 3 κρατούμενοι, και συγκεκριμένα 2 Πακιστανοί, ηλικίας 29 και 26 ετών και 24χρονος Έλληνας, διότι βρέθηκαν στα κελιά τους σιδερένια λάμα και κινητά τηλέφωνα.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Επικήρυξη 4.000.000 ευρώ


Την επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού, του Νίκου Μαζιώτη και του ανθρώπου που τράβηξε τη σκανδάλη, αφαιρώντας τη ζωή δύο μελών της Χρυσής Αυγής, προωθεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη σκιά της προκήρυξης που έδωσε στη δημοσιότητα ο δραπέτης του Κορυδαλλού και ελεύθερο μέλος της 17 Νοέμβρη. 

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ Χ. ΞΗΡΟΥ Απομακρύνθηκε η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού

Απαλλάχθηκε των καθηκόντων της η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρία Στέφη στο πλαίσιο έρευνας που έχει διαταχθεί σε βάρος της για τις άδειες και την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. .

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

“Κίνδυνος” να επεκταθεί η απόφαση του ΣτΕ για τους ενστολους και σε άλλες ομάδες λέει ο Σταϊκούρας στους FT

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ?

20140121-220516.jpg
«Αν τα ειδικά μισθολόγια ομαδοποιηθούν, το κόστος για τον προϋπολογισμό μπορεί να ξεπεράσει τα 1 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,5 του ΑΕΠ» δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στους Financial Times.

Ο Σαμαράς αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις προφυλακίσεων


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά από εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα επανεξετάσει όλο το νομοθετικό πλαίσιο για τις προφυλακίσεις (προσωρινές κρατήσεις) και….

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΕΔΕ για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που είχαν βάρδια την Πρωτοχρονιά στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε εξέλιξη είναι ακόμη η ένορκη διοικητική έρευνα (αρχικά ΕΔΕ) σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία διατάχθηκε μετά την «εξαφάνιση» του Χριστόδουλου Ξηρού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόδουλος…

Ν. Δένδιας: Χαμηλοί οι μισθοί των ενστόλων, δεν σχολιάζω αποφάσεις που δεν έχω δει


«Η θέση μου είναι γνωστή για τους μισθούς και συγκεκριμένα θεωρώ ότι οι μισθοί δεν ανταποκρίνονται στο έργο και στο καθήκον των ένστολων, που πρέπει να ...αμοίβονται καλύτερα» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ.

Μπλόκο στις μνημονιακές περικοπές απο το ΣτΕ για τους ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.


Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών έκρινε ότι οι περικοπές των αποδοχών των ενστόλων όλων των Σωμάτων (στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών κλπ.), που έγιναν σε εφαρμογή του μνημονίου ΙΙΙ (Ν. 4093/2012), αντιμετωπίζουν συνταγματικά προβλήματα.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

K.Μητσοτάκης: "Θα καταργηθούν και άλλοι φορείς"

Θα ακολουθήσει και άλλο κύμα κατάργησης δημόσιων φορέων, διαβεβαίωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κυβέρνηση είναι σταθερή θα συνεχίσει το έργο της, δήλωσε ο υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ανάθεση φύλαξης καταστημάτων κράτησης σε ΙΕΠΥΑ»

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με τη φημολογούμενη ανάθεση φύλαξης καταστημάτων κράτησης σε ιδιώτες ...κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη και Γιάννης Πανούσης.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τους καταγγέλλουν για "ΜΑΦΙΑ των φυλακών" - "ΕΜΦΥΛΙΟΣ"..Αναρχικοί κατά "Πυρήνων" ...


«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει μέσα στη φυλακή του Κορυδαλλού μεταξύ μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και αντιεξουσιαστών που κατηγορούνται για παρόμοια αδικήματα.

Την ίδια ώρα που ο Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει «εξαφανισμένος»,

Ολλανδια-Ετοιμάζουν «χαράτσι» στους φυλακισμένους


«Χαράτσι» στους φυλακισμένους ετοιμάζει η Ολλανδία. Οι κρατούμενοι στις φυλακές της χώρας θα συμμετέχουν στα έξοδά τους, καταβάλλοντας 16 ευρώ για κάθε νύχτα που περνούν πίσω από τα κάγκελα, για χρονικό διάστημα έως…

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Χάθηκε η αγωγή για το επίδομα των 176 ευρώ των δικαστικών, Ποιες οι επιπτώσεις στους αστυνομικούς



ΛΥΣΤΕ blog ➤Στη σελίδα των συνταξιούχων αστυνομικών στο facebook ο Δημήτρης Καραγιαννόπουλος ανέβασε το κείμενο που ακολουθεί, με "συνημμένη" την απόφαση του ΣτΕ για την απόρριψη της προσφυγής των δικαστικών υπαλλήλων για το επίδομα των 176 ευρώ, μια απόφαση που όπως σημειώνεται, "συμπαρασύρει" και

τους αστυνομικούς.

Διαβάστε το εισαγωγικό σημείωμα και το σκεπτικό της απόφασης...

Σαρωτικές αλλαγές στην Υγεία φέρνει η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ

Tο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ) θα είναι στο εξής η
«ραχοκοκαλιά» του ΕΣΥ και θα έχει ως στόχο την καλύτερη πρόσβαση των
πολιτών στην Υγεία, όπως αναφέρεται και στην εισαγωγική έκθεση του νέου
νομοσχεδίου, που…

Ρώσικη μελέτη καταρρίπτει τον μύθο του “ινδογερμανισμού”. Η Ελληνική γλώσσα μήτρα της Δύσης.

Αυτό το διάγραμμα δείχνει την λεξικογραφική απόσταση – δηλαδή , ο βαθμός συνολικής απόκλισης στο λεξιλόγιο – μεταξύ των μεγάλων γλωσσών της Ευρώπης .

η σχέση των ευρωπαικών γλωσσών μεταξύ τους
Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Το μέγεθος του κάθε κύκλου αντιπροσωπεύει τον αριθμό των ομιλητών για τη κάθε γλώσσα...

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ Δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό


O υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ανακοίνωσε τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας για τους επικίνδυνους κρατούμενους. Αφορμή βέβαια για την επιτάχυνση των εξελίξεων στάθηκε η απόδραση του εκτελεστή της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού.

Εκατό αδειούχοι δεν επιστρέφουν στις φυλακές κάθε χρόνο..



Από τον Ξηρό και τον Παπαδόπουλο της «εταιρείας δολοφόνων» ως τον Π. Βλαστό.

Περίπου 100 αποδράσεις καταγράφονται κάθε χρόνο με παραβιάσεις των αδειών που δίνονται σε κρατουμένους.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ: Επιστροφή φόρου, δείτε ποιοι δικαιούνται! (Από 1000€ εώς 4000€)


samaras stournaras
Το 2012 το υπουργείο οικονομικών εισέπραξε 1,7 δις περισσότερα απ’ ό,τι είχε προβλέψει.
Η κυβέρνηση αποφάσισε τα 80% του ποσού αυτού να τα επιστρέψει στους φορολογούμενους.

Ο ΟΠΑΔ «δικαιολογείται» για τα λεφτά που ζητά από την οικογένεια Λαζαρίδη

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την υπόθεση των χρημάτων που ζητούνται από τους γονείς του τραυματία, νοσηλευόμενου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, ειδικού φρουρού, Στάθη Λαζαρίδη, εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ.
Ο άτυχος…

Στο Μαξίμου Αθανασίου και Δένδιας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά έχουν αυτή την ώρα οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης είναι η υπόθεση του…

Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΔΩΣΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ!!!!




Η,πρόσφατη  εκδήλωση στο Βελλίδειο που διοργάνωσαν στις 11 Δεκεμβρίου οι επικεφαλής του διαδικτυακού περιοδικού «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με τη ρωσική παιδική χορωδία «Παραμυθία» έφερε στο φως μία μεγάλη αποκάλυψη.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τον ξυλοκόπησαν και του φόρεσαν γυναικεία εσώρουχα - Φρίκη στις φυλακές!


 
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Απίστευτης αγριότητας περιστατικό σημειώθηκε στην φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού. Κρατούμενος ξυλοκοπήθηκε άγρια από αλλοδαπούς συγκρατούμενούς του, οι οποίοι δε σταμάτησαν εκεί...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. (UPD) Έδωσαν άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό και... εξαφανίστηκε - Έρευνες Αντιτρομοκρατικής


Επιχείρηση εντοπισμού του Χριστόδουλου Ξηρού έχει στήσει η Αστυνομία στη Χαλκιδική προκειμένου να εντοπίσει τον καταδικασμένο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Ν» που πήρε 9ημερη άδεια από τις φυλακές αλλά δεν εμφανίστηκε όπως όφειλε στον αστυνομικό τμήμα Νέας Καλλικράτειας. Σε συναγερμό έχει τεθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ Η μαθηματική δομή της ελληνικής γλώσσας


Η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών της γής, δηλαδή είναι η γλώσσα των γλωσσών. Σε αντίθεση με τις άλλες γλώσσες, η Ελληνική γλώσσα είναι μία υπέροχη μαθηματική δημιουργία και ως μαθηματική κατασκευή είναι κατά συνέπεια και μουσική γλώσσα.

Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014 ;;;

Κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες μια είδηση με τίτλο «Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!». Η είδηση μας εστάλη με e-mail και προσπαθήσαμε να….

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Κρατούμενος είχε κρυμμένα κινητά τηλέφωνα

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στον χώρο κράτησής του, βρέθηκαν κρυμμένα όλα τα παραπάνω αντικείμενα, τα οποία παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές.
Σημειώνεται ότι ο υπήκοος Ρουμανίας…

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Απόφαση για τους Λιμενικούς - Το ΣτΕ είπε ΟΧΙ σε νέες μειώσεις στο ΕΦΑΠΑΞ...


Φρένο σε νέες μειώσεις των εφάπαξ βάζει απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η απόφαση αφορά Ταμεία που δεν έχουν καμία επιχορήγηση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ή από άλλους κοινωνικούς πόρους παρά στηρίζονται μόνο στις εισφορές των εργαζομένων. 



Δωμάτιο-κελί για τον Σάββα Ξηρό


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με εκατοντάδες αστυνομικούς, θα νοσηλευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας το μέλος της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Σάββας Ξηρός.

Σε ιδιώτες η φύλαξη των κέντρων μεταναστών?




ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε ιδιώτες περνούν πλέον και με την «βούλα» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι υπηρεσίες φύλαξης στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών.