Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αλεξίσφαιρα γιλέκα στην αστυνομία της Κρήτης από το ίδρυμα «Νιάρχος»


Με 180 υπερσύγχρονα αλεξίσφαιρα γιλέκα εξοπλίζονται νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης.
Πρόκειται για μία δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου που σε αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς, είναι εξαιρετικά σημαντική…

Απόδραση αλά… Σουηδικά

Ένας κρατούμενος σε σουηδική φυλακή δραπέτευσε για να πάει στον… οδοντίατρο και αφού του πέρασε ο πονόδοντος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία. Ο κρατούμενος το έσκασε στις αρχές Νοεμβρίου από τη φυλακή του Έστραγκορντ,…

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Στην Καστοριά οι 3 ισοβίτες δραπέτες από τις αλβανικές φυλακές!


Στην Καστοριά οι 3 κακοποιοί δραπέτες από τις αλβανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κορυτσάς. Συναγερμός σήμανε στις ...

Στα χέρια πιάστηκαν δημοτικοί αστυνομικοί με συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ! Ντού από δημοτικούς αστυνομικούς με κυνηγητό και ξύλο




Το "έλα να δεις" στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ!- Στα χέρια πιάστηκαν δημοτικοί αστυνομικοί με συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, στο συνέδριο που ξεκίνησε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας!
- Οι δημοτικοί αστυνομικοί σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΑΔΕΔΥ

Σε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας θα ανατεθεί η φύλαξη των... κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών σε Δράμα, Κόρινθο και Ορεστιάδα


Σε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας θα ανατεθεί η φύλαξη των... Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών, σε Παρανέστι Δράμας, Κορίνθου και Ορεστιάδας.
Πριν από μερικές ημέρες προκηρύχθηκε διαγωνισμός ανάθεσης της φύλαξης των τριών στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών σε εταιρείες σεκιούριτι.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Όταν κλείνουν οι πόρτες




Η κάμερα της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα. Εκεί, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με νέους κρατουμένους.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Αλβανός δραπέτης φυλακών ο εγκέφαλος της σκληρής συμμορίας με τα καλάσνικοφ!



Ο 23χρονος αλλοδαπός απέδρασε από τις φυλακές Κασσάνδρας και πολύ γρήγορα έστησε μια σκληρή συμμορία που σκόρπισε τον πανικό...

Ν.4210: Όλες οι αλλαγές στο Δημόσιο αναλυτικά


Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. - ΤΕΥΧΟΣ Α' - ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 254/21-11-2013) ο Νόμος 4210/2013 - Ρυθμίσεις και άλλες Διατάξεις του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 
Τα κυριότερα Άρθρα αναφέρονται σε θέματα:

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Πού θα γίνουν απολύσεις το 2014


Μετά τη σιωπηρή παράταση που διασφάλισε από την τρόικα για την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης βάζει φουλ τις μηχανές του υπουργείου…

Ισοβίτες απέδρασαν από αλβανική φυλακή


Ισοβίτες απέδρασαν από αλβανική φυλακή
Επτά κρατούμενοι, καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ζωής, δραπέτευσαν το βράδυ του Σαββάτου από τη φυλακή Ντρένοβα, που βρίσκεται σε απόσταση 170 χιλιομέτρων νοτίως των Τιράνων, ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία.Επτά κρατούμενοι, καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ζωής, δραπέτευσαν το βράδυ του Σαββάτου από τη φυλακή Ντρένοβα, που βρίσκεται σε απόσταση 170 χιλιομέτρων νοτίως των Τιράνων, ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΑΣ: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. “ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ”…


Κατεπείγουσα διαταγή με οδηγίες για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά τις απειλές κατά αστυνομικών στόχων, που διατυπώθηκαν στην προκήρυξη…για δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.



Η διαταγή αναφέρει τα εξής:

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πού θα τοποθετηθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί που γλιτώνουν την απόλυση


Στην Ελληνική Αστυνομία, φύλακες σε σωφρονιστικά καταστήματα, στις υπηρεσίες αλλοδαπών και μετανάστευσης («one stop shop») του Υπουργείου Εσωτερικών, στις υπηρεσίες δίωξης του παραεμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών θα τοποθετηθούν όσοι δημοτικοί αστυνομικοί δεν απολυθούν.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πολύ σκληρή επιστολή αστυνομικών??? προς τρομοκράτες: " Είστε θρασύδειλα ανθρωπάκια , ποντίκια των υπονόμων ..."



Παραθέτουμε την επιστολή της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης...
"Δεν είστε Έλληνες . Δεν μπορεί να είστε Έλληνες όταν και οι μεν και οι δεν , σκοτώνεται Έλληνες σε καιρό Ειρήνης μέσα στην πατρίδα τους .

Πρόγραμμα εορτασμού της 100ης Επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα


Α. ΓΕΝΙΚΑ
Από την 8η πρωινή ώρα της 30ης Νοεμβρίου 2013 μέχρι τη δύση του ηλίου της 1ης Δεκεμβρίου 2013 ορίζεται...

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τι θα γίνει αν η τράπεζα πουλήσει το δάνειό σας σε ξένο fund 19/11/13 - 17:56


Δανειολήπτρια από την Πτολεμαΐδα Κοζάνης προτίθεται να «αγοράσει» τη δανειακή της σύμβαση από την τράπεζα, στην περίπτωση που η τελευταία επιδιώξει να την «πουλήσει» σε ξένα funds που ειδικεύονται στην αγορά καθυστερούμενων και επισφαλών (κόκκινων) δανείων.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Bρετανία: Στέλνει 200 Αλβανούς βαρυποινίτες στην Αλβανία


Με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη τον Αύγουστο, περίπου 200 Αλβανοί βαρυποινίτες oι οποίοι διέπραξαν σοβαρά εγκλήματα θα μεταφερθούν από τη Βρετανία στην Αλβανία, για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους.

Δωδεκάχρονος ιδιοφυία από τη Θεσσαλονίκη συνεργάτης της Google!




ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τo ενδιαφέρον των στελεχών της Google μονοπωλεί τις ημέρες αυτές ένας δωδεκάχρονος από την Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Αδάμ μαθητής της πρώτης Γυμνασίου έφτιαξε δυο εφαρμογές προγράμματος, που εντυπωσίασαν τόσο πολύ, ώστε η Google ζήτησε την άμεση συνεργασία μαζί του. Σε εκδήλωση προγραμματιστών ο Νικόλας παρουσίασε μια εισήγηση στην αγγλική γλώσσα για τις επιθέσεις στο διαδίκτυο μπροστά σε χίλια άτομα και άφησε άφωνους τους πάντες.

Ένας και επικίνδυνος ο δράστης


ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
21:45 Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων θα βοηθήσουν ιδιαίτερα ώστε να βρεθούν τα ίχνη του ενόπλου.




Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι...

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τις "μαϊμού" κλήσεις-παγίδες με σκοπό δολοφονίες αστυνομικών...



 Οι αστυνομικοί που εκτελούν σκοπιές ή εποχούμενες περιπολίες πρέπει να βρίσκονται
σε εγρήγορση, χωρίς ίχνος χαλαρότητας, που μπορεί να "μαγνητίσει" τους επίδοξους τρομοκράτες. Δυστυχώς πρέπει να αισθάνονται εν δυνάμει στόχοι.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τα πρώτα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ. από την προκήρυξη: Το βλέμμα σε Μαζιώτη και παλιούς γνωστούς...



Συναγερμός έχει σημάνει στα κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από την προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης της διπλής δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΠΥΘΕΑΣ Άγνωστοι Έλληνες: Από την Γαλλία στον Βόρειο Πόλο


Επιγραφή στην Μασσαλία «Η Μασσαλία δεν έπαψε ποτέ να δείχνει και να έχει το ελληνικό χρωμόσωμα, μια πραγματικότητα, απτή σε όλο τον Νότο της Γαλλίας. Εκτός από τις ομογενειακές οργανώσεις υπάρχουν και πολλοί Φιλέλληνες που τρέφουν μια άδολη αγάπη για την Ελλάδα την οποία θεωρούν κοιτίδα του Δυτικού πολιτισμού αλλά και ως μια μακρινή πατρίδα». 
 

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Μ.Αρίντς, αντιπρόεδρος τουρκικής κυβέρνησης: "Nα γίνει τζαμί η Αγία Σοφία"


Με δήλωση από τα πλέον επίσημα "χείλη" του νο 2 της κυβέρνησης Ερντογάν, και συγκεκριμένα του αντιπροέδρου  Μπουλέντ Αρίντς, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν τα ιερόσυλα σχέδιά τους να κάνουν πάλι τζαμί το σύμβολο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, την Αγία Σοφία!

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΟ.


 
Ένας βασιλιάς κάλεσε όλους τους λόγιους για να του δείξουν τον Θεό «Σας κάλεσα εδώ, εσάς τους επιστήμονες της αυτοκρατορίας μου για να μου Τον δείξετε, εγώ θέλω να δω τον Θεό . Αν δε μου Τον δείξετε θα σας κόψω το κεφάλι.
-«Μα βασιλιά μου πως θα σας δείξουμε τον Θεό;»

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τίγκαραν οι φυλακές από αλλοδαπούς...12.502 συλλήψεις μέσα στον μήνα Οκτώβριο


Οι περισσότερες συλλήψεις ήταν αλλοδαπών..
Διαρκής ήταν η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους της πόλης τον Οκτώβριο, όπου συνελήφθησαν συνολικά 12.502 άτομα, έναντι 11.518 τον Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα:

Ηλεκτρονική σελίδα-φόρουμ για τη διαθεσιμότητα

Ηλεκτρονική σελίδα (forum.ydmed.gov.gr), στην οποία παρέχονται όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κινητικότητας, έχει δημιουργήσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση…

"Επανήλθαν" ξεχασμένες ασθένειες στην Ελλάδα..



Ξεχασμένες ασθένειες, επανεμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Πολιομυελίτιδα, φυματίωση, λύσσα, πνευμονοκοκκικές νόσοι, ελονοσία, ηπατίτιδα, κάνουν έντονα την εμφάνισή τους, ενώ οι ψυχικές παθήσεις παρουσιάζουν πρωτοφανή έξαρση.

ΒΙΝΤΕΟ – Η μεγάλη των σκύλων απόδραση

Μια συλλογή από βίντεο με σκύλους που βρίσκουν χίλιους τρόπους να αποδράσουν από τα πιο απίθανα μέρη!

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Σεξουαλική Παιδική Κακοποίηση




ΛΥΣΤΕ blog ➤ Παρακαλούμε προωθήστε το βίντεο σε όσους περισσότερους μπορείτε, για την ενημέρωση όλων μας και την προστασία των παιδιών μας. 

Τι είναι η σεξουαλική κακοποίηση;

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1977-Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ…(+ΒΙΝΤΕΟ)


Η αρχαιολογική σημασία της Βεργίνας ήταν γνωστή από το 1855. Φαίνεται ότι ολόκληρη η γενικότερη περιοχή ποτέ δεν έπαψε να κατοικείται από Ελληνες.

Μακελειό σε μεξικανική φυλακή


Έξι κρατούμενοι σε μεξικανική φυλακή της πόλης Ρεϊνόζα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής με συγκρατούμενούς τους.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Δραπέτης παραδόθηκε έπειτα από 33 χρόνια ....



Κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή και να ζήσει για 33 χρόνια ελεύθερος. Τελικά όμως, προτίμησε να... επιστρέψει πίσω από τα κάγκελα. Γιατί έκρινε ότι είναι καλύτερο να έχει την ψυχική ηρεμία του στο κελί, παρά να ζει υπό τη μόνιμη απειλή του εκβιασμού.

Απέχουν από τα καθήκοντά τους σήμερα οι δικαστικοί υπάλληλοι


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα δικαστές, δικαστικοί υπάλληλοι και δικηγόροι ζητώντας την ενίσχυση των ελέγχων και των μέτρων ασφαλείας στο χώρο των δικαστηρίων μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε την Παρασκευή…

ΣτΕ:Παραμένουν οι θρησκευτικές εικόνες στις δικαστικές αίθουσες


Το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την υπ΄ αριθμ. 2980/2013 απόφασή του απέρριψε, ως απαράδεκτη, αίτηση τριών πολιτών, μεταξύ αυτών...

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μετά την δολοφονική επίθεση της δικαστικής υπαλλήλου από λαθρομετανάστη ..αποφάσισαν τελικά να πάρουν μέτρα στα δικαστήρια!!!


Αυτή τώρα είναι λειτουργία σοβαρού κράτους?...
Έχει γίνει θεσμός..Πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο σοβαρό συμβάν με θύματα και μετά να παίρνουν μέτρα...

Hρωίνη στις φυλακές Λάρισας

Αυτό προκύπτει από τα ευρήματα της έρευνας που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο θάλαμο κράτησης του 38χρονου Αλβανού.
Κατά τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του αλλοδαπού τρεις συσκευασίες…

Eνημέρωση για τον κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός στις νέες φυλακές στην Αγιά Χανίων


Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο κελί του στις φυλακές Χανίων στην Αγιά, ένας Έλληνας κρατούμενος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Κρητικό 68 ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στις διωκτικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχε...

Αγίου Νεκταρίου : ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΩΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ


.(επαναδημοσίευση περσυνής ανάρτησεως επ’ ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου)
..αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία· μαρτύριον ἡ μακροβιότης αὐτοῦ, ἐξ ἧς δυνάμεθα ἀδιστάκτως νὰ συμπεράνωμεν καὶ τὴν αἰωνιότητα αὐτοῦ, διὰ τὸ αἰώνιον ἔργον τοῦ Χριστιανισμοῦ μεθ᾿ οὗ συνεδέθη ὁ Ἑλληνισμός.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ἀρχάγγελοι, Ἄγγελοι καί Ἀρχαί, Δυνάμεις καί Θρόνοι, Κυριότητες, Σεραφείμ, σεπταί Ἐξουσίαι καί Χερουβείμ οἱ θεῖοι, ὑπέρ ἠμῶν τόν Κτίστην καθικετεύσατε.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στις Φυλακές Τρικάλων μετά την απόδραση των 11 βαρυποινιτών


Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας για τις εξωτερικές σκοπιές των Φυλακών Τρικάλων.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr κλήθηκε, χθες το μεσημέρι στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Τρικάλων, επιχειρηματίας και υπέγραψε με τον αναπληρωτή Προϊστάμενο του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων σύμβαση προμήθειας.

Σκοπιανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων μαζί με 2 συνεργούς διέρρηξαν 76 διαμερίσματα μέσα σε 4 μήνες!..Έπιαναν τα θύματά τους στον ύπνο



Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων κατηγορείται ότι διέρρηξε, μαζί με τουλάχιστον δύο συνεργούς του, 76 σπίτια στην ανατολική Θεσσαλονίκη! Πρόκειται για 38χρονο, υπήκοο ΠΓΔΜ, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες μέρες στη Γλυφάδα Αττικής.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς Άγιος Ιωάννης Βατάτζης



Ἁγιορεῖτες Γέροντες λένε πὼς ὁ Μαρμαρωμένος Βασιλιὰς εἶναι ὁ Ἅγιος Ἰωάννης Δούκας Βατάτζης ὁ Ἐλεήμων, ὁ Αὐτοκράτορας δηλαδὴ Νικαίας, ὁ ὁποῖος βρέθηκε παντελῶς ἄφθαρτος στὸν τάφο του στὴν Μικρασία, τόσο ὁ ἴδιος, ὅσο καὶ τὰ βασιλικά του ἐνδύματα! 

Ομπάμα: Το Γκουαντάναμο πρέπει να κλείσει


Ακριβώς πέντε χρόνια μετά την εκλογή του και ένα χρόνο μετά την επανεκλογή του ως πρόεδρος, ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε τη Δευτέρα τη δέσμευσή του να εκπληρώσει την προεκλογική του υπόσχεση και να βάλει λουκέτο στο κέντρο κράτησης…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΛΕΖΟΥ ''Να κλείσουμε τα υπουργεία Δικαιοσυνης και Μακεδονίας-Θράκης!"


Την κατάργηση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μακεδονίας Θράκης δεν απέκλεισε ως λύση ο Μανώλης Γλέζος στη Βουλή προκειμένου να βρεθούν λεφτά για την υγεία. 
 

Εντυπωσιακό drifting στον πάγο [Video]


Ο Jorian Ponomareff είναι ένας από τους καλύτερους στο drifting με μηχανή και τα κόλπα του στην άσφαλτο πάντα μας εντυπωσιάζουν.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Οι προτάσεις Κ. Μητσοτάκη για τις 13.000 απολύσεις


Τρεις εναλλακτικές προτάσεις με στόχο τη συμπλήρωση του αριθμού των περίπου 13.000 απομακρύνσεων δημοσίων υπαλλήλων, που υπολείπονται μέχρι το τέλος του 2014, θα βρεθούν... 

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: “Δεν υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ – το πάρτι τελείωσε”


Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για παράνομες ενέργειες, απηύθυνε από το βήμα του 3ου Πανελληνίου Διεπιστημονικού Συνεδρίου με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση διαδικτυακών συμπεριφορών υψηλού κινδύνου, ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Πήρε άδεια από τη φυλακή για να… κλέβει!

Πέρασε την επταήμερη τακτική άδεια που του δόθηκε από τις φυλακές Κασσαβέτειας, όπου κρατούνταν για διακεκριμένες περιπτώσεων κλοπών και διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων, συνεχίζοντας από εκεί που είχε… σταματήσει με…