Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Γεμάτος ρόπαλα, μαχαίρια και κινητά ο Κορυδαλλός..

Κινητά τηλέφωνα, αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα ήταν το αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη Β’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης....


Αβραμόπουλος ταπώνει προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο: «Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;»


Άφησε σύξυλο Σκοπιανό δημοσιογράφο που του είπε ότι είναι από τη Μακεδονία -«Έλληνα Μ@λάκα» τον χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος
- Πρώτο θέμα στα σκοπιανά μέσα...

Επεισοδιακή απόδραση από φυλακή των ΗΠΑ


Η επεισοδιακή απόδραση ενός κρατούμενου από φυλακή στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ Αντιαρματικές ρουκέτες RPG-18 ήταν στο φουσκωτό -"Ψάχνονται" στον Στρατό


Δύο εκτοξευτές αντιαρματικών ρουκετών μιας χρήσεως RPG-18 ανατολικής κατασκευής των 64 χλστ. από τις οποίες 18.706 βρίσκονται στις αποθήκες του Ελληνικού Στρατού, και όχι "αντιαρματικοί όλμοι" όπως μεταδόθηκε μετέφεραν οι δύο Κούρδοι και οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν χθες σε φουσκωτό σκάφος από την Χίο με κατεύθυνση την Τουρκία.

Καστοριά: Πέρασε τα σύνορα με τέσσερα κιλά χασίς και ηρωίνη


Οι έρευνες που γίνονται σε όλη τη μεθόριο για να εντοπιστεί ο δραπέτης Ιλίρ Κούπα πριν καταφέρει να περάσει στην πατρίδα του, απέδωσαν καρπούς από την… ανάποδη! Ο Αλβανός που εντοπίστηκε «φορτωμένος» με χασίς και ηρωίνη…

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για χιλιάδες υπαλλήλους που θα μπουν σε διαθεσιμότητα


Τις αναλυτικές καταστάσεις με τις θέσεις που καταργούνται και τον αριθμό των υπαλλήλων που κρίνονται ως πλεονάζοντες πρέπει να έχουν στείλει ως το μεσημέρι της Τετάρτης οι γενικοί γραμματείς όλων των….

Έκρηξη στο Κολωνάκι


Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κατάστημα στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 05:15 τα ξημερώματα,, ενώ η οδός Πλουτάρχου είναι αυτή την ώρα κλειστή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας που διενεργούν έρευνες στο σημείο της έκρηξης.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αυτός είναι... τιμοκατάλογος της ΕΛ.ΑΣ....για την παροχή φύλαξης σε ιδιώτες..


Δύο χιλιάδες ευρώ τον μήνα για κάθε αστυνομικό που διατίθεται..
 Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης, σύμφωνα με την οποία κάθε ιδιώτης στον οποίο παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης και συνοδείας από την αστυνομία και το ετήσιο εισόδημά του ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ, θα πληρώνει υπέρ του Δημοσίου 2.000 ευρώ μηνιαίως για

Ποιοι θα περνούν το "τεστ ειλικρίνειας" της Εφορίας 29/07/13 - 08:38


Θερινή ταλαιπωρία εν όψει για χιλιάδες φορολογούμενους τα εκκαθαριστικά των οποίων μπλοκάρονται από το Taxisnet και καλούνται στις Εφορίες για «τεστ ελικρίνειας».

Έγινε πατέρας ο Παλαιοκώστας και ζει στο εξωτερικό???



Ο «μετρ» των αποδράσεων που καταζητείται από την αστυνομία, μετά την κινηματογραφική απόδραση με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την παρανομία.

Νεκρή κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού


ΦΥΛΑΚΕΣ
Nεκρή είναι η 37χρονη κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού, Α. Μ., η οποία κρατείτο στην απομόνωση κατηγορούμενη για υποθέσεις ναρκωτικών.

Εντοπίστηκε ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων


Μόλις χαλάρωσαν λίγο οι έλεγχοι μετά τις αλλεπάλληλες έρευνες που ακολούθησαν την ομαδική απόδραση των Αλβανών στις 22 Μαρτίου, άρχισαν πάλι να «περνούν» ανεξέλεγκτα  ποσότητες ναρκωτικών στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων!
 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ν.Δένδιας: "Κίνδυνος! κοινωνικής έκρηξης ακόμη και χωρίς νέα μέτρα"


«Κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης» ακόμη «και χωρίς νέα μέτρα» προβλέπει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News δημοσιοποιώντας αυτό που φοβάται περισσότερο απ' όλα η κυβέρνηση: Την ανεξέλεγκτη έκρηξη της κοινωνίας.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Φυλακές Λάρισας: Σχεδίαζαν απόδραση; Βρέθηκαν δυο αυτοσχέδια μαχαίρια και ένα γάντζος!


ΦΥΛΑΚΗ
Δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, ένας αυτοσχέδιος γάντζος και δύο σιδερένιες ράβδοι βρέθηκαν στο κελί 27χρονου κρατούμενου των φυλακών Λάρισας.

Παυλόπουλος-Μυλωνάκης και τηλεθεατές...εξέθεσαν τον Π.Κωνσταντίνου για τις απαράδεκτες απόψεις του "Αποσπάσματα θανάτου"..(Βίντεο)



Πάρα πολύ λίγος αποδείχτηκε ο Π.Κωνσταντίνου..για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων...ή έστω να κάνει τις δικές του προτάσεις,για το πως μπορεί να συλληφθούν ζωντανοί δραπέτες που κουβαλάνε χειροβομβίδες και όπλα ...και όταν τους ζητάει η αστυνομία να παραδοθούν, απαντούν με βρισιές και με σφαίρες από καλάσνικοφ.
Το μόνο που είπε ήταν...

Απόδραση κρατουμένων στη Λιβύη..Φέρονται ως συνεργάτες του Καντάφι.


Περισσότεροι από 1.000 φυλακισμένοι απέδρασαν τις τελευταίες ώρες από φυλακή στη Βεγγάζη στον ανατολικό τομέα της Λιβύης βεβαιώνουν σήμερα οι αρχές ασφαλείας.

Προηγήθηκε επίθεση στον εξωτερικό περίγυρο των φυλακών, έγινε εξέγερση κρατουμένων στο εσωτερικό τους και ακολούθησε

Έκλεψε υπνόσακο και έχει βρει καταφύγιο στο δάσος ο Ιλίρ Κούπα


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα.
Οι έρευνες πλέον έχουν επεκταθεί σε μια μεγάλη και εξαιρετικά…

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ "ΘΑΦΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΟΚ από ΔΝΤ: "Το 2045 ίσως έρθει η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα"!!!


Το 2045 μ.Χ η Ελλάδα "μπορεί" να εισέλθει σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά αναφέρει έκθεση του ΔΝΤ η οποία κυριολεκτικά "θάφτηκε" από τα "συστημικά" ΜΜΕ.
 
 
Η κυνική ομολογία της έκθεσης, για "μη οικονομική αυτάρκεια" της χώρας μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 2045 (με προοπτική για επιπλέον χρόνια) σημαίνει δύο πράγματα:

FAIL – Ο ληστής που κόλλησε στην καμιναδα


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήγε να ανοίξει το μαγαζί του και έκπληκτος αντίκρισε τον 38χρονο επίδοξο κλέφτη κολλημένο στην καμινάδα του μαγαζιού. Εκεί βρισκόταν επί δέκα ώρες, χωρίς φαγητό…..

Τον τάραξαν στις μηνύσεις τον Π.Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ....Δείτε την ανακοίνωση που έβγαλε..


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Π.Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΙΑ για τις συνεχόμενες μηνύσεις που δέχτηκε από την ΕΛ.ΑΣ τον αρχιμανδρίτη Προκόπιο Μπούμπα και τον γνωστό δικηγόρο Ιωάννη Ανδριόπουλο..που κατάφερε και έβγαλε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια...

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Η φωτογραφία που συγκλονίζει όλο τον Ελληνισμό...


Τέτοιες μέρες θυμόμαστε όλοι αυτά που δηλώσαμε ότι δεν θα ξεχάσουμε με το περίφημο "δεν ξεχνώ" και το μυαλό μας πηγαίνει στη μαρτυρική Κύπρο. Αντί για λόγια, έπεα πτερόεντα, ας θυμηθούμε με μια συγκλονιστική φωτογραφία.....

Eπιχείρηση «λίφτινγκ» στην ΕΛ.ΑΣ.


Σύμφωνα με το νομοσχέδιο Δένδια αυξάνονται τα άτομα που υπηρετούν στην ΕΚΑΜ ..

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ » Ξεκίνησαν οι εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κρητών Ξεκίνησαν οι εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κρητών

Tο πρόβλημα της μετανάστευσης, κυρίως των νέων, από την Ελλάδα στο εξωτερικό αλλά και ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζουν οι απόδημοι Έλληνες αναδείχτηκε κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κρητών με γενικό θέμα: «Οι Κρήτες στον Κόσμο 1913-2013», που πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ποινική δίωξη κατά του Π.Κωνσταντίνου για τα περί "αποσπασμάτων θανάτου"

 
Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που εξέδωσε χθες υπερ των "δικαιωμάτων" των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Ασυτνομίας και του Ελληνικού Στρατού. Επίσης διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η δικογραφία ανατέθηκε στον 19ο Πταισματοδίκη.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Το κρησφύγετο του καταζητούμενου Ι.Κούπα



Το κρησφύγετο που κατέφυγε ο Ιλιρ Κούπα μετά τη μάχη με τις δυνάμεις της αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο του Μάριον Κόλα βρήκαν οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η αστυνομία βρήκε αποτυπώματα του Αλβανού δραπέτη σε σπίτι στο χωριό Πολύδροσο Θεσπρωτίας.

Βρέθηκε σακούλα με όπλα και σφαίρες πυροβόλου όπλου στο προαύλιο της Πολυτεχνειούπολης..


Άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν και κατέσχεσαν στο προαύλιο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου μια σακούλα που περιείχε 3 γεμιστήρες πολεμικού τύπου με εμφανή σημάδια οξείδωσης και 90 συνολικά φυσίγγια πυροβόλου όπλου....

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ???


20130724-075443.jpg

20130724-075343.jpg

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης-Π.Σταφυλά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής/δολοφονίας των επισκόπων. Μέχρι σήμερα,τουρκικός τύπος και αρχές μας είχαν συνηθίσει σε καθησυχαστικές ανακοινώσεις. Όμως

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αντιρατσίστρια έκρυβε τον Κόλα και τον Κούπα - Φέρεται να έχει ομολογήσει!!!

Από εχθές ,μετά την μάχη στην Βροσίνα Θεσπρωτίας όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, η αστυνομία εξετάζει λεπτομερώς τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω του.Το πλαστικό τάπερ με τα μαγειρεμένα φαγητά έχει ήδη δώσει στοιχεία για το ποιός-οιά βοηθούσε και έκρυβε τον τελευταίο καιρό τον Κόλα και τον Κούπα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΠΑ..



Μπορεί το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Κούπα να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ωστόσο όλοι οι Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων πρέπει να συλληφθούν. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό.

Συναγερμός για το έμφραγμα στις φυλακές

«Ωρολογιακή βόμβα» χαρακτηρίζουν οι αρμόδιοι το υπερφορτωμένο σωφρονιστικό σύστημα, καθώς οι υποδομές και οι φύλακες δεν επαρκούν

Μίνα Μουστάκα |
Αστυνομικός έξω από τις φυλακές Τρικάλων μία ημέρα μετά τη μαζική απόδραση με επικεφαλής τον Μάριον Κόλα στις 22 του περασμένου Μαρτίου
Συναγερμός για το έμφραγμα στις φυλακές

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι αρμόδιοι για τις φυλακές της χώρας. Η  κατάσταση που επικρατεί, όπως λένε, είναι εκρηκτική.

"Αποσπάσματα θανάτου"..Ντροπιαστική ανακοίνωση από την "κίνηση ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή" του Π.Κωνσταντίνου κατά της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του Μάριο Κόλα..


Ούτε οι σύντροφοι του Κόλα δεν θα έβγαζαν τέτοιου είδους προπαγανδιστική και προβοκατόρικη ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας..και της ασφάλειας των πολιτών της χώρας.
Δείτε τι γράφει...για τον ρατσιστή - αρχιφασίστα εκτελεστή του ουτσεκά Μάριον Κόλα ο "προοδευτικός" και "δημοκράτης" Πέτρος Κωνσταντίνου..

Καταδίκη έως και 22 χρόνια κατά τριών υπαλλήλων για την τραγωδία στη Μαρφίν...Όμως οι πραγματικοί εμπρηστές-δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας..


Αυτά τα "παιδιά".. θα δικαστούν ποτέ?
Με την καταδίκη τριών εκ των τεσσάρων στελεχών της Marfin έκλεισε η δίκη για τον θάνατο των τριών υπαλλήλων και τον τραυματισμό άλλων 21.

 Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τον ....

Οι σύγχρονες »φαβέλες» της Ελλάδας


Οι πρώτες φαβέλες, από οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας γεννιούνται στην Ελλάδα. Άνθρωποι που δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταβάλουν ούτε το ενοίκιο ενός μικρού….

Ν. Δένδιας: Διαχρονικές ευθύνες για την εκρηκτική κατάσταση στις φυλακές


Για «εκρηκτική κατάσταση» στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του σχετικά με...

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δένδιας και ένστολοι πήραν την παρτίδα. STOP....




Έτσι είναι άμα γράφεις δημοσίως, σε προλαβαίνει η ζωή. Από δω γράφαμε προχτές ότι η αστυνομία φαινόταν να έχει αποτύχει στο κυνήγι των δραπετών. Και αν αποτύγχανε υπόλογος θα ήταν ο αρχηγός της και ο πολιτικός του προϊστάμενος ο Δένδιας.

Θεσπρωτία-Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ γνωστή αντιρατσίστρια που ίσως έκρυβε τον Κόλα και τον συνεργό του..



Απο χθές ,μετά την μάχη στην Βροσίνα Θεσπρωτίας όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, η αστυνομία εξετάζει λεπτομερώς τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω του.

22 Ιουλίου 1943: Ο “φιλέλληνας” Χίτλερ δίνει την Μακεδονία στους Βουλγαροσκοπιανούς. Η σκλαβωμένη Ελλάδα εγείρεται απέναντι στα τανκς και τους δοσίλογους: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

Στις 22-7-1943, στην Αθήνα, έγινε η μεγαλύτερη διαδήλωση που συνέβη ποτέ στην κατεχόμενη από τους ναζί Ευρώπη. Το πλήθος σύμφωνα με τις μαρτυρίες της εποχής έφτασε τις 400.000. Ποια ήταν όμως η αιτία της μεγαλειώδους αυτής διαδήλωσης που άφησε πίσω της αρκετούς νεκρούς;

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ENΕΔΡΑΣ (upd) Εδώ έπεσε νεκρός M.Κόλα (φωτό-video) - Πως τον "γάζωσαν" τα ΕΚΑΜ


Νεκρός κατά τη διάρκεια της «μάχης» που δόθηκε στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα έπεσε τα ξημερώματα ο Αλβανός καταζητούμενος κακοποιό Μάριον Κόλα από βολές ανδρών των ΕΚΑΜ.

Κατέστρεψαν τη χώρα και χάρισαν την Κύπρο.

attilas
Ένα εκπληκτικό σχόλιο του φίλου του Στάθη Διομήδη μου έδωσε την αφορμή για το σημερινό σημείωμα. Άλλη μια θλιβερή επέτειος που κατέληξε συνήθεια.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΣας το παραθέτω:
Τόσο απλά…

Θέλουν να πιάσουν ζωντανό τον Ιλίρ Κούπα, «συνεργάτη» του Κόλα


Βεβαίως, στο χέρι του είναι να μείνει ζωντανός. Αν παραδοθεί… Μετά το θάνατο του Μαριάν Κόλα, ούτε λεπτό δεν χάνουν οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή της Βροσίνας, ψάχνοντας τον Ιλίρ Μέτα. Στην κυριολεξία σηκώνουν στον αέρα τα πάντα, ενώ μπουκάρουν και..

Μείωση του ΦΠΑ νοημοσύνης..

Stathis

ΚΟΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΥΑ/ΛΣ & ΕΚΑΜ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ Μ.ΚΟΛΑ Σοκ: Αλβανικοί πυρήνες στην Ελλάδα βοηθούσαν τους συμμορίτες να διαφύγουν


Αλβανικοί πυρήνες βοηθούσαν τους Αλβανούς συμμορίτες να διαφύγουν στην χώρα τους αποκαλύπτουν στοιχεία που βρέθηκαν επάνω στον Μάριον Κόλα, αναφέρουν έγκυρες πηγές της Αστυνομίας.

Λάρισα: Ομολόγησε ο βομβιστής - ''Στόχος η εισαγγελέας''..που χειρίστηκε την υπόθεση του Παναγιώτη Βλαστού..!!!


Αστυνομική προστασία στην εισαγγελέα που χειρίστηκε την υπόθεση Βλαστού. 
- Ο 39χρονος που συνελήφθη και είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την αστυνομία άνοιξε το στόμα του... 

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΜ Νεκρός ο Κόλα - Γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του δραπέτη Κούπα

Νεκρός ο Κόλα - Γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του δραπέτη Κούπα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της συμπλοκής των Αλβανών δραπετών με τους άνδρες των ΕΚΑΜ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δραπέτη Ιλίρ Κούπα ο οποίος, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, πιθανόν να έχει τραυματιστεί.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

39 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (vid) Η επιχείρηση απόβασης, η ηρωική άμυνα, ο θλιβερός λόγος του Μακάριου στον ΟΗΕ


Ο Ελληνισμός τιμά σήμερα τους πεσόντες  της τουρκικής εισβολής του 1974 και ζητά δικαίωση.
Στις 5.30 το πρωί, ώρα που άρχισε η εισβολή του Αττίλα, ήχησαν οι σειρήνες στις ελεύθερες περιοχές και θύμησαν σε όλους ότ η ευημερία και η ζωή είναι προσωρινή. Ο Ελληνισμός είναι αιώνιος...

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ (φωτο)! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΟΪΜΠΛΕ!


             Οι γερμανικές αρχές επέτρεψαν στους ναζι Τσαμηδες να παρελάσουν, κραυγάζοντας χιτλερικά συνθήματα του β’ ΠΠ! Και οι δήθεν “αντιναζιστές” Γερμανοί τους άφησαν ανενόχλητους, την ίδια στιγμή που ο Σόιμπλε βρισκόταν στην Ελλάδα!
Ούτε λέξη διαμαρτυρίας από την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.

Αγαπητοί φίλοι,

13.000 κρατούμενοι – Θα αποσυμφορήσουν τις φυλακές με το… “βραχιολάκι”!???


φυλακή
Η κατάσταση στο σωφρονιστικό σύστημα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης πλέον μέσα στις φυλακές ο αριθμός των κρατουμένων έφθασε τις 12.900 και δεν μπορεί το τελευταίο διάστημα να εισαχθεί ούτε ένας κρατούμενος, τη στιγμή μάλιστα που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν ξεπερνούν τους 1.800!

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μήνυμα από ασύλληπτα μέλη των «Πυρήνων»..ο τρομο-φάκελος που εστάλη στο Πρωτοδικείο Αθηνών.


Κίνηση εκδίκησης ασύλληπτων μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από τον τρομο-φάκελο που εστάλης στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το νέο άρθρο 81 για τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες!

Σε ποιες υπηρεσίες προβλέπεται ότι θα πάνε ορισμένοι από αυτούς

Σε ποιες υπηρεσίες προβλέπεται ότι θα πάνε ορισμένοι από αυτούς 

Αντίποινα της συμμορίας Κόλα (για τον θάνατο των δυο Αλβανών συνεργατών του) οι πυροβολισμοί με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών έξω από την ΓΑΔΑ?


Συνεχίζονται οι έρευνες σε όλη την Αθήνα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών οι οποίοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στη ΓΑΔΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ… ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ


albaniaksilipsi
Συνελήφθη στις 13-7-2013 το πρωί στην περιοχή της Αργυρούπολης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος