Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ελευθέριος Βενιζέλος: "Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης δεν είναι Έλληνες και δε νιώθουν Έλληνες"


Το 1487, ο Σουλτάνος έδωσε άδεια σε 120.000 Εβραίους να εγκατασταθούν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι Εβραίοι αυτοί –«Σεφαρδίτες»- είχαν εξασφαλίσει μεγάλα προνόμια, κατόπιν ειδικών συμφωνιών με την «Υψηλή Πύλη». Το μεγαλύτερο μέρος των Εβραίων, εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1516, αφού έκαναν δώρο στον Σουλτάνο το ιλλιγιώδες για την εποχή ποσό των 2.000.000 λιρών).
Την στάση των Εβραίων τις παραμονές της απελευθέρωσης της...

Η Πείνα που προφήτευσε ο Γέροντας Παΐσιος, επαληθεύεται...


Γέροντας Παΐσιος πολλά χρόνια πριν:

''Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι"
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μαθητης Γυμνασιου λιποθυμησε στην ταξη - ''Δεν ειχαμε να φαμε τιποτα για δυο μερες'' ειπε η μητερα του!

ΣΗΜΕΙΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Είχε γραφτεί σε ορισμένα ιστολόγια, ότι ο άγιος γέρων Σιατίστης Αντώνιος είπε λίγο πρίν την οσιακή κοίμησή του για τον παγκόσμιο πόλεμο :

"Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ






ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ


Μέσα σε, αυτή την μεγάλη κρίση και αναμπουμπούλα που επικρατεί ακούγονται συνεχώς ή διαβάζετε στο internet για προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ή του γέροντος Παϊσίου. Αυτά μιλάνε για Ελλάδα ελεύθερη, δυνατή, χριστιανική, αλλά μετά από μια δύσκολη περίοδο. Μεγάλοι άνδρες, με παρρησία ενώπιον του Θεού.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ



Σύμφωνα με το «Κυριακάτικο Βήμα» της 27/11/11, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο τεταρτοετής εύελπις αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων έβγαλε λόγο υπέρ της χούντας και έβαλε τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν τον ύμνο της χούντας.

Επίσης αφού κάλεσε πρώτα τους...

Καταδικαστική για την Ελλάδα απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης




  Καταδικαστική για την Ελλάδα θα είναι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που
επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή» η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης η οποία εκδικάζει προσφυγή των Σκοπίων. Η προσφυγή των Σκοπίων στη Χάγη πραγματοποιήθηκε μετά την απειλή άσκησης βέτο από την Αθήνα για την είσοδο του αυτοσχέδιου αυτού κρατιδίου στο ΝΑΤΟ κατά τη σύνοδο κορυφής του Βουκουρεστίου.

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΌΘΕΣΗ: Έξι μήνες πριν "έδειχναν" τον 22χρονο Εύελπι...



Άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για την συνωμοσία σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων  και την «ανακάλυψη» «χουντοσταγονιδίων» στην ΣΣΕ φέρνει στην δημοσιότητα έρευνα του defencenet.gr. Στοιχεία που δείχνουν ότι η όλη υπόθεση εξυφαινόταν εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα πολύ πριν και από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν και λόγω της ....

Μετά τους …Μάγια και η Citigroup βλέπει … παγκόσμια καταστροφή το 2012!



Μετά τους …Μάγια και η Citigroup βλέπει να έρχεται …παγκόσμια καταστροφή το 2012!

Σε ειδικό report με τίτλο “Global Economic Outlook and Strategy – Prospects For Economies And Financial Markets In 2012 And Beyond” ο επικεφαλής οικονομολόγος της Citi κ. Willem Buiter ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστηρίζει πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα χρεοκοπήσουν Ελλάδα και....

Κοιτάσματα: Η Κρήτη μπορεί να σώσει την Ελλάδα!


Η Κρήτη, είναι από μόνη της, ένα «εμιράτο» πλούσιο σε υδρογονάνθρακες, που μπορεί να σώσει την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρωζώνη! Αυτό τόνισε ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και σύμβουλος της καναδικής κυβέρνησης Αντώνης Φώσκολος, μιλώντας...

Μπορεί ο Παπαδήμος να αποδειχθεί χειρότερος από τον Παπανδρέου;



Το να εγκαθιστάς “τεχνοκράτες” κάτω από την εξωτερική πίεση σε ανώτατες κυβερνητικές θέσεις υπονομεύει σοβαρά τη δημοκρατία, ακόμη και αν αυτοί οι τεχνοκράτες ίσως είναι καλύτεροι από τους εκλεγμένους πολιτικούς από πολλές απόψεις……

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Οι δέκα πιο σκληρές φυλακές στην παγκόσμια Ιστορία



Tower of London,  Λονδίνο – Αγγλία
Αρχικά κατασκευάστηκε ως φρούριο από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή για να εδραιώσει την εισβολή του το 1066. Αργότερα διάφοροι Βασιλείς το επέκτειναν και το οχύρωσαν με πύργους για να διατελέσει ως ένα ασφαλές κάστρο για τη διαμονή τους και για να φυλακίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Σήμερα είναι γνωστό ως τόπος φύλαξης των κοσμημάτων της Βασιλείας.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ 7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ?


Ρεπορτάζ : Δήμητρα Καδδά
(από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία)
Νέες παρεμβάσεις στα ειδικά μισθολόγια (δικαστικών, πανεπιστημιακών, στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας), αλλαγή του καθεστώτος επιστροφής του ΦΠΑ των αγροτών, κατάργηση του επιδόματος θέρμανσης. Αλλαγές στο εργασιακό, και τα...

ΟΙ ΣΥΡΙΑΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



Η Συρία έστρεψε τους πυραύλους της στην Τουρκία. Ο Σύριος ηγέτης Άσαντ τοποθέτησε τους μέχρι πρότινος εφιάλτες του Ισραήλ και των ΗΠΑ ρωσικούς πυραύλους SCUD στα σύνορα με την Τουρκία στο Κάμισλι και στο Αγίν Ντιβάρ.

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ


 Έρχεται η απάντηση της Τουρκίας στην συνεταιρική γεώτρηση που έκαναν Ισραήλ και Ελληνοκυπριακός τομέας στην Μεσόγειο. Ο υπουργός ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ ανακοίνωσε πως η ΤΡΑΟ εντός τριών μηνών θα αρχίσει γεωτρήσεις στα εδάφη της ΤΔΒΚç
Ο υπουργός ενέργειας και φυσικών πόρων Τανέρ Γιλντίζ ανακοίνωσε πως...

Πόλεμος για το φυσικό αέριο με πεδίο μάχης την Ελλάδα


  • Nabucco, TGI, South Stream… τώρα και ο αγωγός που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο από Ισραήλ και Κύπρο στην Ευρώπη

Ας κάνουμε την καταμέτρηση των εμπλεκόμενων χωρών.

Πρώτα οι χώρες-παραγωγοί φυσικού αερίου. Ρωσία, Ιραν, Αζερμπαϊτζαν, Ισραήλ, Κύπρος. Χώρες τεράστιες, αλλά και μικρές, δυο πυρηνικές δυνάμεις και μια που θα γίνει... σύντομα πυρηνική δύναμη.

Επικίνδυνα "πολιτικάντικα" παιχνίδια με τις ΕΔ!




Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιπολαιότητα ενός Εύελπι ,ο οποίος όπως προκύπτει από τις πληροφορίες είχε γαλουχηθεί με αντιδημοκρατικά πιστεύω δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει επιχείρημα για όσους εξίσου γραφικούς με τον Εύελπι, διέσυραν επί ημέρες τις ΕΔ,αφήνοντας άθλια υπονοούμενα για ...κίνδυνο πραξικοπήματος.Γιατί να είστε βέβαιοι ότι θα το ακούσουμε κι αυτό.

Οι ΕΔ στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν ανάγκη από...

Έκθεση Stratfor: Οι ΗΠΑ δίνουν το μισό Αιγαίο στην Τουρκία


Στην Τουρκία «δίνει» τον έλεγχο του μισού Αιγαίου το Stratfor, ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά think tank το οποίο απηχεί σε σημαντικό βαθμό τους σχεδιασμούς αλλά και τις προθέσεις της Ουάσιγκτον σε γεωστρατηγικό επίπεδο.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ


ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ!

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το μικρό μας ιστολόγιο το έγραψε πρώτο και με λεπτομέρειες ότι

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Ο Ρώσος «Μεγαλέξανδρος» απέναντι στην πυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ



Η προσπάθεια του αμερικανικού Πενταγώνου να “βάλει πόδι” στη γειτονιά της πρώην ΕΣΣΔ με πρόσχημα τα πυρηνικά του Ιράν απειλεί να φέρει πάλι στην Ευρώπη την ανάπτυξη ρωσικών πυραύλων. Η Ουάσιγκτον και το αμερικανικό Πεντάγωνο προωθούν συστηματικά την ανάπτυξη νέων βάσεων στην Ανατολική Ευρώπη, τη Μαύρη Θάλασσα, τη Μεσόγειο, αλλά και την Τουρκία και το Ισραήλ, από όπου συστοιχίες πυραύλων αναχαίτισης θα μπορούν να παρέχουν προστασία από πιθανή επίθεση προς την Ευρώπη με βαλλιστικούς πυραύλους.

Σκόπια: «Η απόφαση της Χάγης δεν θα επιλύσει τη διαφορά»



«Δεν έχει σημασία ποια θα είναι η ετυμηγορία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, τα Σκόπια πρέπει να επιλύσουν το ζήτημα του ονόματος με την Ελλάδα. Δεν αποτελεί έκπληξη η ευνοϊκή ετυμηγορία υπέρ των Σκοπίων ώστε να επηρεάσει την διαπραγματευτική διαδικασία και να προκαλέσει ....

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: "Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"


«Η Δικαιοσύνη βουλιάζει όλο και περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών, αφού βραδυπορεί και οι υποθέσεις παραγράφονται», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, από το...
βήμα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Στον αέρα το κούρεμα! Μέτωπο έκπληξη μετά τις τελευταίες εξελίξεις…


20111126-223754.jpg                                                                                    Τινάζεται στον αέρα το «κούρεμα» των ομολόγων!
26/11/2011 – 21:16

«Φρένο» στο περιβόητο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων φαίνεται πως βάζουν οι χώρες του Νότου της Ευρωζώνης, καθώς είδαν τα τελευταία 24ωρα να δέχονται ισχυρά πλήγματα στις διεθνείς αγορές. Πρωτεργάτες στο κίνημα για τη μη συμμετοχή των ιδιωτών στο «κούρεμα» φέρονται να είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες είδαν τα spreads
δανεισμού τους να εκτοξεύονται στα…

Βόμβα: "Από το αυτί και στον εισαγγελέα" για το "κούρεμα"!


 

Η πρώτη διερεύνηση από την Δικαιοσύνη πράξεων και ενεργειών της Τράπεζας της Ελλάδας που οδηγούν στο "κούρεμα" ομολόγων και συνεπώς στην απομείωση της περιουσίας τριών Ταμείων (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων - ΕΤΑΑ) είναι γεγονός.
Με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στον

Ἄρθρο-Ἀποκάλυψη τῆς Μασσωνίας καί τῆς Ἑωσφορικῆς Συνωμοσίας ἐναντίον τῆς Ὀρθοδοξίας καί τοῦ Ἑλληνισμοῦ

.


Τό θέμα τῆς Μασσωνίας εἶναι τόσον τεράστιον, πού ἀσφαλῶς δέν θά ἐπαρκοῦσαν ὀγκωδῶν τόμων, διά νά τήν περιγράψη κανείς σέ πλήρη ἔκτασι. Τό θέμα εἶναι σοβαρόν, σοβαρώτατον, διότι δέν ἀφορᾶ ἁπλῶς μία μικρή ὁμάδα παρανοϊκῶν ἤ ἀνοήτων ἀνθρώπων, ἀλλά κάτι βαθύτερο...

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Νεοπαγανισμὸς ἢ Ρωμηοσύνη;


Λόγω τῆς συντονισμένης ἐπίθεσης ποὺ δέχεται τὸ ἰστολόγιό μας ἀπὸ ἀρχαιοθρήσκους-ἀρχαιολάτρες δημοσιεύουμε τὸ κάτωθι κείμενο ὡς ἀπάντηση στὰ σχόλιά τους.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΛΑΡΙΩΝΑΣ: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ Η ΠΙΣΤΗ»



Έρχονται δύσκολοι καιροί επειδή λιγόστεψε η πίστη.Εξ'αιτίας της φτώχειας οι άνθρωποι θα πουλήσουν την ψυχή τους για τροφή και ρούχα.Ο κόσμος θα γίνει κακός,θα εξαφανιστεί η αγάπη και το έλεος μεταξύ των ανθρώπων.Ιερείς και λαικοί θα γίνουν ένα και δεν θα υπάρχει κάποιος να καθοδηγήσει τους πιστούς.Οι πιστοί δεν θα μπορούν να βρουν τον ποιμένα,ούτε και τον σωστό δρόμο.Θα κυβερνάει το χρήμα και η επιθυμία να κάνουν περιουσίες.

Το Σύνταγμα περιμένει από εμάς τους πολίτες να το υπερασπιστούμε “με κάθε μέσον”


  • Σταματείστε να προσφέρετε πολιτική στήριξη στους εγκληματίες κατά του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας. Εγκληματείτε μαζί τους
Οι ηγεσίες των τριών κομμάτων, ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ, κατέλυσαν το πολίτευμα, σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και ενώ δεν είχαν καμμία τέτοια λαϊκή εντολή, σχημάτισαν παράνομη και αντι-Συνταγματική κυβέρνηση για να εφαρμόσουν μια πολιτική για την οποία όχι μόνο ο λαός δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι ολοφάνερο πως δεν την θέλει και δεν την εγκρίνει.

Στρατηγικά περιβάλλοντα και εθνικές στρατηγικές και οι ενεργειακοί πόροι της ζώνης από το κεντρικό Αιγαίο μέχρι την Κύπρο


Διοργάνωση «Δημοκρατικού Συναγερμού Ν. Ελλάδας», Intercontinental, 21 Νοεμβρίου 2011 
Αναρτημένο στην διεύθυνση http://www.ifestosedu.gr/112AOZstrategy.htm
Παναγιώτης Ήφαιστοςwww.ifestosedu.gr, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων – Στρατηγικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Οι εξελίξεις στο ενεργειακό πεδίο στην ζώνη που αρχίζει από το Αιγαίο καταλήγει στο Ισραήλ αλλάζει συλλήβδην τα στρατηγικά δεδομένα.

Financial Times: Ώρα να πληρωθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις!

Ο Μάλλαμπι κατηγορεί το Βερολίνο ότι εδώ και 18 μήνες έχει δοκιμάσει όλα τα κόλπα για να μειώσει τη συμμετοχή του στις προσπάθειες διάσωσης, μέσω του ΔΝΤ, επιχειρώντας να πετάξει το μπαλάκι στην Κίνα, ή αντιμετωπίζοντας με εμμονή τη μόχλευση του EFSF.
«Όλα αυτά τα κόλπα έχουν αποτύχει

Νίκος Λυγερός: Μία είναι η πατρίδα


Μία είναι η πατρίδα
γιατί δεν θέλεις να το παραδεχτείς
και μου μιλάς για κόμματα
και παρατάξεις
δεν καταλαβαίνεις
ότι δεν έχουμε επιλογές......

ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ


Με την κατηγορία της κατασκοπείας και της ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση παραπέμπεται να δικασθεί τους επόμενους μήνες υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ. Είναι η πρώτη φορά που ανώτερος υπάλληλος της...

Κόβουν μισθούς αλλά ψάχνουν και για νέα μέτρα 13,7 δισ. ευρώ!



Θυσίες που ξεπερνάνε τα 16 δισ. ευρώ, με νέες αυξήσεις στους φόρους αλλά κυρίως περικοπές στους μισθούς, φέρνει το επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο για την τετραετία 2012 – 2015.

Το νέο Μεσοπρόθεσμο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών κρύβει πρόσθετα μέτρα ύψους13,74 δισ. ευρώ για....

Τι κατέγραψε ο ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη;


KRITIDORYF 628813306 200x111 Τι κατέγραψε ο ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη;  

Ένα δημοσίευμα του cretalive.gr πριν από δύο ημέρες, στο οποίο ανέφερε πως στην Κρήτη βρίσκεται.......
…επιστημονική ομάδα της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας,

Το Ιράν επιβεβαίωσε τη σύλληψη 12 κατασκόπων της CIA!




Το επίσημο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο IRNA επιβεβαίωσε πληροφορίες που ήθελαν 12 κατασκόπους της CIA να συλλαμβάνονται στο Ιράν. Σύμφωνα με Ιρανό βουλευτή, οι συλληφθέντες είχαν ως στόχο το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας και συνεργάζονταν με την ισραηλινή Μοσάντ και άλλες μυστικές υπηρεσίες της περιοχής...

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η νέα βιομετρική «κάρτα του πολίτη»... Έρχεται.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ
ούτε τις κάρτες τους, ούτε τους φόρους τους, ουτε τα ελικόπτερα της διαφυγής τους
 
Γέροντας Παΐσιος
 «Θα δείτε να εφαρμόζονται διατάξεις αλλά μην απελπίζεσθε μετά θα αποσύρονται. Άλλες πάλι δεν θα προλάβουν να βγουν»
«Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί νά 'ρθη και η οργή του Θεού»
 
 
Η «φοροκάρτα», που θα χρησιμοποιήσουμε το 2011 για την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των οικονομικών συναλλαγών μας σε τράπεζες και καταστήματα, ώστε να μην απαιτείται η έκδοση αποδείξεων για την εφορία, είναι απλώς η αρχή. Το «κυρίως μενού» έρχεται στο

Γοργοπόταμος:Μια ανατίναξη που ακούστηκε σ΄ όλο το κόσμο.




 Το κορυφαίο   γεγονός   της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού στην Νεότερη Ιστορία είναι η Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, από τις ενωμένες αντιστασιακές οργανώσεις του Ε.Α.Μ και του Ε.Δ.Ε.Σ  την νύχτα της 25ης Νοεμβρίου 1942.

Γιατί κατεβαίνουν οι Ρώσοι στη Μεσόγειο;Μια ψύχραιμη ανάλυση



Με αφορμή ένα κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και προσπαθεί να ερμηνεύσει την κάθοδο ρωσικών πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο, ο Δρ.Ιωάννης Παρίσης,δίνει τη δική του εξήγηση. Το κείμενο που κυκλοφορεί στο δαδίκτυο επιχειρεί να συνδέσει το θέμα της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο με το “παιχνίδι” που παίζεται στην Αρκτική,μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων για σε ποιον ανήκει τι.

Πολεμικά τεσσάρων χωρών ζώνουν την κυπριακή ΑΟΖ!!



Άλλο ένα μήνυμα προς τις απειλές της Τουρκίας στέλνει η Κύπρος και αυτή την φορά δεν είναι μόνη της. Πολεμικά πλοία από τέσσερις χώρες στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κύπρου. Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ προχωρούν σ’ ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα συνεργασίας. Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος", οι τρεις χώρες έχουν συμφωνήσει σε

Είναι δυνατόν; Και άλλος μετανάστης της Υπατίας συνελήφθει για απόπειρα βιασμού και κάνει… απεργία πείνας (παλι) για να μην απελαθεί!!


Τι λες ρε άντρακλα που κάνεις και απεργία; Να μην απελαθεί το παλικάρι, να ευνουχιστεί ο άντρακλας, ο βαρβατίλας!!
Μαροκινός που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού κάνει απεργία πείνας στα Χανιά

Η Ελληνική Γλώσσα είναι η Αρχαιότερη στον Κόσμο



Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις… είναι από την Ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες)...

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σε αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς).

Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας


 

Στις 5 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995.

Στις 5 Δεκεμβρίου θα γνωστοποιήσει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την απόφασή του για την προσφυγή της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατά της Ελλάδας για το θέμα του ονόματός της, όπως ανακοινώθηκε χθες.

Κομισιόν: Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα για το χαράτσι





«Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα» απαντάει ο Γερμανός Επίτροπος κ. Oettinger αρμόδιος για θέματα ενέργειας στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ρωσικές προειδοποιήσεις στις ΗΠΑ για αντιπυραυλική ασπίδα


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε σήμερα να αναπτύξει πυρηνικούς πυραύλους Ισκαντέρ στο θύλακο του Καλίνινγκραντ, στις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ συνεχίσουν να αναπτύσσουν χωρίς παραχωρήσεις την αντιπυραυλική ασπίδα τους στην Ευρώπη.

Τουλάχιστον 200.000 Ρώσοι έχουν προσκηνύσει στη Μόσχα την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου




Περισσότεροι από 200.000 Ρώσοι έχουν προσκυνήσει μέχρι στιγμής την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου που εκτίθεται σε ιερό προσκύνημα στη Μόσχα από το Σάββατο, δήλωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι μέχρι στιγμής 52 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί έπειτα από ώρες αναμονής στο κρύο.

Αίτηση διώξεως κατά τριών παραιτηθέντων βουλευτών με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας


Αίτηση διώξεως κατατέθηκε από κοινού απο τους Δημήτρη Αντωνίου και Παντελή Γιαμαρέλλο στρεφόμενοι κατά των τριών παραιτηθέντων βουλευτών Νασιώκα Εκτωρα, Ρομπόπουλου Θωμά και Φλωρίδη Γιώργου με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας σύμφωνα με την μηνυτήριο αναφορά του κ. Αντωνίου η οποία έχει γίνει δεκτή από τον Αρειο Πάγο και έχει διαβιβαστεί στην Βουλή.

Η ΔΟΣΗ μας…


Η ΔΟΣΗ μας…

7η ΔΟΣΗ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
8η ΔΟΣΗ ΔΩΣΤΕ...

Γενικό black out με διαρκείς απεργίες από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ! Κόβουν το ρεύμα στο Μαξίμου μετά τη σύλληψη του Φωτόπουλου?.



Χαμός!
Δέρνουν στη ταράτσα τον Φωτόπουλο?
Ο γνωστός συνδικαλιστής της ΔΕΗ που έχει γίνει ο εφιάλτης της Τρόικας συνελήφθη το πρωί στον Χολαργό και οδηγήθηκε

Νικόλαος Πλαστήρας από το 1922,πολύ επίκαιρος σήμερα! Διαβάστε το !!!



Χωρίς ίχνος "υπερ-πατριωτισμού", απ΄ αυτόν που πουλάνε διάφοροι  σας μεταφέρουμε κάτι που μας έστειλε αξιωματικός που έχει τιμήσει τη στολή που φόρεσε:

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ προς τον πρέσβη της Αγγλίας Sir Francis Oswald Lindley* (1922), όταν , του ζητούσε επίμονα και με απειλές κατά της χώρας μας, να μην καταδικάσει τους...

Ασκήσεις πολέμου της ρωσικής αρμάδας στη θάλασσα του Barents...




Με πολύ υψηλή ένταση - κατά τους στρατιωτικούς παρατηρητές της θάλασσας του Barents, κυρίως Νορβηγούς, "ανεξήγητα εντατικές σα να πρόκειται να εμπλακεί σε επιχειρήσεις" -  και με δεκάδες απογειώσεις των μαχητικών Su-33 και Su-25, αλλά και των ελικοπτέρων η Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου, η περίφημη αρμάδα του ρωσικού αεροπλανοφόρου "Admiral Flota Sovetskogo Soyuza Kuznetsov", όπως είναι το πλήρες όνομα του σκάφους  ασκείται αυτές τις ημέρες στην θάλασσα Barents πριν από την καθοδο της στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΣΟΚ! Για δραχμή και εμφύλιο στην Ελλάδα λένε οι Γερμανοί




Τι άλλο θα ακούσουμε από τη Γερμανίδα καγκελάριo Άνγκελα Μέρκελ και τους Γερμανούς;
Μιλώντας στο συνέδριο του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων (BDA) ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Το κούρεμα του ελληνικού χρέους έγινε ήδη, ωστόσο τώρα διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες για την ολοκλήρωσή του».